Acasă > Stiri > Conţinut

De ce tanga ar putea fi rau pentru sanatatea ta, si alte fapte de lenjerie intima

Nov 21, 2017

Pentru majoritatea dintre noi, alegerea lenjeriei noastre dimineața vă pune doar mâinile într-un sertar. Cu toate acestea, acest comportament simplu are un efect asupra sănătății și ar trebui suspendat. De exemplu, știi că ar trebui să ai o pereche de lenjerie de sport desemnată? Sau curelele te pot face să fii infectat cu riscul de infectare?

1. Ar trebui să alegeți exercițiul dumneavoastră cu atenție.

Este timpul să investești într-o pereche de chiloți de antrenament.

Da, știm că este frustrant să cumperi și mai multe lenjerie. Dar purtarea curelei de drăguț direct de la birou până la sală de gimnastică vă poate pune în pericol pentru infecție.

În primul rând, este important să purtați mănuși respirabile în timpul antrenamentului. Optați pentru Lycra sau bumbac în loc de dantelă sau satin - ultima capcană de umiditate, care ar putea duce la o infecție drojdie. În al doilea rând, săriți căștile. În timp ce acestea sunt o modalitate foarte bună de a evita liniile de chilot în pantaloni de yoga, curelele pot aduce E.coli din spate până în față când vă mișcați. Spuneți-vă la revedere UTI și verificați câteva stiluri fără sudură și hip-hugger aici.

2. Mergând la pat comando poate fi calea de a merge.


Chiar avem nevoie să ne aerăm regiunile noastre inferioare când dormim? Sondajul spune: poate.

În general, femeile nu trebuie să doarmă în nud. Dar pentru femeile care suferă de inflamație vaginală, vulvită, vaginită sau infecții de drojdie, dormind fără lenjerie de corp pot ajuta. Bacteriile se dezvoltă în zone întunecoase, calde și umede, făcând ca lenjeria dvs. să fie o casă ideală. Strippingul permite ca totul să respire și să emită aer.

3. Acestea fiind spuse, ar trebui să purtați toaletă în timpul zilei.


"Nici o lenjerie de corp nu provoacă o serie întreagă de alte probleme, mai ales că îmbrăcămintea nu are tendința de a avea o căptușeală", a spus Dr. Raquel B. Dardik pentru Grandparents.com. "Pentru unul, dacă purtați pantaloni, cusatura stă chiar în zona vulvă și va frecări în mod constant zona. Dacă purtați rochii sau fuste, nu este nimic acolo pentru a absorbi umezeala vaginală. "