Acasă > Stiri > Conţinut

Textile din China

Aug 08, 2017

Din 2017, industria textilă a Chinei a menținut o tendință constantă de dezvoltare. Din ianuarie până în iunie, valoarea adăugată industrială a întreprinderilor chineze deasupra dimensiunii desemnate a crescut cu 5,3%, iar veniturile principale din afaceri au crescut cu 9,6%, iar profitul total a crescut cu 11,55% pe an.Reporterii pe locul 7 din cadrul Federației Industriei Textile din China a fost informat că merită menționat faptul că industria textilă a Chinei exportul comerțului după 24 de luni consecutive de creștere negativă, din luna mai a acestui an a început să arate o creștere pozitivă. Această inversare, pe de o parte, că cererea de pe piețele de export a îmbunătățit în liniște, pe de altă parte, de asemenea, reflectă transformarea și modernizarea industriei textile din China a făcut progrese bune.


Potrivit rapoartelor, în ciuda schimbării mediului extern, industria textilă a Chinei în economia națională este menținută încă o poziție stabilă, și joacă un rol din ce în ce mai important. Industria textilă din China se află într-o perioadă de tranziție mare și puternică. Cu politica ca lider, capitala ca putere de a sprijini platforma, inovarea industriei și dezvoltarea mediului extern continuă să se îmbunătățească, industria textilă a Chinei, sistemul de avantaj competitiv se conturează, industria are un mare potențial de sinergie.


În mod specific, la nivel de politică, în jurul revitalizării economiei reale, pentru a promova partea de aprovizionare a reformei structurale, statul a dezvoltat o serie de politici de inovare orientate spre susținere, inovare și dezvoltare în industrie.


La nivel de capital, sistemul de capital pe mai multe niveluri, fond diversificat de capital de risc, pentru ca industria să injecteze vitalitatea în inovația tehnologică. În prezent, industria textilă și de îmbrăcăminte din China deține 105 societăți cotate la bursă.


La nivel de platformă, și de a îmbunătăți în mod constant sistemul de talente și din ce în ce bogate inovatoare industria ecologiei de rețea și dezvoltarea unui sprijin puternic. În prezent, China are deja cele mai mari grupuri de consumatori din lume, forța de muncă din China este, de asemenea, din numărul de avantaje pentru schimbarea avantajului de calitate.


De la industria în sine, industria textilă a Chinei, sistemul de avantaj competitiv este de a lua forma, industria are o infrastructură mai completă și de sprijin industrial, care face colaborarea lanțului de industrie, colaborarea între industrii are o fundație bună și un spațiu imens de dezvoltare .