Acasă > Stiri > Conţinut

Cumpara haine pentru copil sfaturi

Jan 23, 2017

Cunoştinţe generale de îmbrăcăminte

Dacă Descrierea de marimi de haine, asiguraţi-vă că să se asigure că copiii pot folosi cel puțin timp de 2 luni. Puţin mai în vârstă copii wonand #39; t grijă despre haine, haine de fapt puţin mai mare mai adecvată, deoarece copiii vor creşte într-un timp foarte scurt.

Vand masina de spalat si vopsit haine.

Asiguraţi-vă că aţi cumpărat rochia nu afectează utilizarea de scutece, scutece donand #39; t au pentru a scoate o multime de haine. Cumpara vrac prosoape Leotard, să-şi petreacă în faţa picioare sau picioare cu nasturi metalici.

Pe o perioadă de timp după ce copilul se naşte, este mai bine să poarte rochii, astfel încât atunci când modificaţi unul pentru a ridica haine, poti.

Cel mai bun este larg deschisă în faţa îmbrăcăminte sau haine cu guler deschis, deoarece copii donand #39; t ca avea ceva pentru a acoperi fata ta.

Deschis in fata la rochie, purta off, nu i-a copilul.

Materialele trebuie să fie haine moale si confortabila, cusaturi nu greu. Înainte de a cumpăra, verificaţi dimensiunea răscroiala gâtului şi talia. Când să cumpere şerveţel pentru copii, este bine sa cumpar din bumbac sau flanel de lână, în cazul în care achiziţionarea de pânză, asiguraţi-vă că textura este moale si confortabila.

Cumpara haine mai putin inflamabil.

Nu cumpara haine cu dantela, copiii pot pune-ţi mâinile la gaura.

Nu ar trebui să fie achiziţionate în haine albe şi alb curat. Copii place să poarte haine luminoase sau haine tradiţionale moale de culoare.

În cazul în care dai unui copil să cumpere o pălărie, asiguraţi-vă că aveţi curele care, în cazul în care nu există nici o banda, asiguraţi-vă că banda cusături. Majoritatea copiilor nu le place să poarte o pălărie, în cazul în care nu există nici o bretele pentru a fixa, copiii sunt scos din pălărie.

Guler din spatele haine cu nasturi metalici pentru mai mult timp. Când hainele devin ore, în spatele nasturi metalici nu se poate, atunci putem prin cap.

Alte haine

Cea mai mare nevoie pentru a cumpara haine în funcţie de situaţia economică şi gusturi personale pot fi. Copiii nu trebuie neapărat să poarte o rochie, cu toate acestea, avea nişte haine pentru copil. De exemplu, în vara, este cea mai potrivită de îmbrăcăminte ar trebui să fie bumbac tricouri şi pantaloni scurţi sau alte haine de bumbac. Iarna, haine cel mai bun este sport, şi pânză, în loc de Salopeta. Atunci când un copil este mersul pe jos, childrenand #39; s îmbrăcăminte childrenand #39; s siguranţă trebuie să fie garantată, genunchiului ar trebui să se ingroase. Fel ca înainte, childand #39; s haine pentru a asigura confort, atunci când schimbarea scutecelor. Deoarece copilul este crawling acum, el wonand #39; t se află în linişte, astfel încât îmbrăcăminte trebuie să fie spălate cu uşurinţă.

Atentie la dimensiunea a pantaloni piciorului, decolteu si mansete, data viitoare când cumpăr o dimensiune rochie de gând. În curând ar putea învăţa pentru a măsura dimensiunea de childrenand #39; s haine, dacă sunt ştiu ce dimensiune pentru a cumpara haine, youand #39; d mai bine cumpar haine la childrenand #39; s taliei şi greutăţii standarde, în loc să cumpere haine la vârsta copilului. Diferite tari au diferite standarde de dimensiune rochie, deci clar dacă locale îmbrăcăminte dimensiunea standard, asiguraţi-vă că întrebaţi vânzător să întreb. Dacă dimensiunea exactă a nu face haine, asiguraţi-vă că pentru a întreba despre haine poate fi înlocuit.

Pijamale si lenjerie

La început, nu este nevoie să se facă distincţia între zi şi noapte, hainele, Pijamalele sunt cele mai potrivite catsuit. Aşa cum copiii mai în vârstă, copiii poarte pijamale la pat foarte confortabil. În cazul în care vremea este rece, sac de dormit copii este mai bine, poate preveni copiii se uită.

Dacă dai copii pulovere, trebuie să acorde o atenţie la decolteu mai mare, atât de uşor pentru a purta off. Modele de haine luminoase de culoare.